Summa sidvisningar

måndag 12 november 2012

Toppar!!!

Inkatstyle my Indian in me maybe:)

.Hamnat i ett väldigt sy stim under allhelgona helgen. Sydde klart två topparDen ena som blev lite inkastyle började med en lite RoundRobin som jag sedan fyllt på lite allt eftersom. Lite annat än jag brukar göra, mina pojkar tyckte dock att resultatet var alldeles för färgrikt:) Själv blev jag ganska nöjd.


Hunter star


Första helgen i juni gick vi kurs med Berith Hakansson där sydde vi bla hunterstar. Jag bestämde att min Adam skulle få en filt/överkast till sitt rum. Nu när toppen är klar tycker han att han inte har någon användning för den , då han inte tänker bädda sängen någongång:) Får försöka hitta på något annat som mina grabbar kan bli nöjd med.
Men det är ju så fasligt kul att sy så jag lägger väl upp ett lager..........
Måste ju också kvilta ihop allt och blir de lite fluffigare, så blir de kanske lite populärare:))

5 kommentarer:

 1. Jättesnygga båda två. Du ska se att killarna slåss om dom när du väl blivit färdig.

  SvaraRadera
 2. Vilka häftiga Quiltare du sytt. Dina killar ändrar sig nog när du fått dem helt klara. Även i dina tidigare inlägg har du sytt jättesnyggt alster.

  SvaraRadera
 3. Det var två härliga toppar Du visar upp. Imponerande arbeten båda två, tycker jag. Det ligger många timmar vid symaskinen i dessa kviltar. Visst är det ett kul intresse vi har.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 4. Jättefina arbeten!
  Din hunters star är ju HELT FANTASTISK!! Jag skulle gärna ha sytt den och min son skulle garanterat gillat den!!
  Det blir fint när det blir färdigt!
  (Om du gillar att använda fleece på baksidan så är det ett tips att få igång de yngre, för då blir det ju härliga mysplädar!)

  SvaraRadera
 5. Äntligen har jag kunnat ta mig tid och titta in här. Härliga toppar båda 2, men allra mest gillar jag Hunter´star! kram Katarina

  SvaraRadera